A A A

Vindt u dat de Missiekapel behouden moet blijven?

Bij de oprichting van de Stichting Vrienden van de Missiekapel in 1986 is niet voor niets gekozen voor de naam: ‘Vrienden van de Missiekapel’. De stichting is altijd financieel en/of met raad en daad ondersteund door mensen en organisaties die het behoud van de Missiekapel belangrijk vinden. Er zijn geen vaste inkomstenbronnen waarop de stichting kan terugvallen. Dus de stichting is altijd afhankelijk van giften, subsidies en bijdragen van fondsen. Door het voeren van een somber en efficiënt beleid is het de stichting altijd gelukt het beheer en onderhoud van de kapel uit te voeren. Echter het verwerven van subsidies en bijdragen van fondsen wordt steeds moeilijker. Het behoud van de Missiekapel en het werk van de stichting komt daardoor in gevaar!

Uw steun is hard nodig! Elke bijdrage (hoe klein ook) is welkom. Er is lang strijd gevoerd om de Missiekapel als monument te behouden. Vervolgens zijn er verschillende kostbare restauraties uitgevoerd om de kapel in oorspronkelijke staat te herstellen. Vindt u dat de Missiekapel behouden moet blijven? Maak dan uw gift over op: NL 51 RABO 0122 235 045 (Rabobank Maas en Leudal) ten name van: Stichting Vrienden van de Missiekapel Heythuysen te Heythuysen. De Stichting Vrienden van de Missiekapel Heythuysen is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor donateurs hun giften aan de stichting mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Voor bedrijven biedt de Stichting Vrienden van de Missiekapel Heythuysen interessante reclamemogelijkheden. Neem voor nadere informatie en maatwerkafspraken hieromtrent contact op met het bestuur van de stichting, via de contactpagina op deze website.

In 2016 is het volledige interieur van de Missiekapel gerestaureerd. Dit was mogelijk dankzij de vrijwillige inzet van vele en bijdrage van onderstaande gemeente, lokale bedrijven en onderwijsinstellingen. Klik op de logo's voor de website.

 

  

 

 


Stichting vrienden van de MISSIEKAPEL HEYTHUYSEN

Laatste nieuws

Expositie 100 jaar brandweer Heythuysen in Missiekapel

Brandweer Heythuysen bestaat in 2024 100 jaar. Dit wordt door hen gevierd met verschillende acti.. Lees verder »

Toegevoegd op: 01-04:2024 16:45

Expositie Berna Esselaar in Missiekapel

  Lees verder »

Toegevoegd op: 25-02:2024 19:39